ICT-asiantuntija

 

Haemme tietohallintoomme innokasta ja kehityskykyistä

 

                                        ICT-ASIANTUNTIJAA

 

Konsernillamme on laaja tietojärjestelmien muodostama kokonaisuus, jonka kehityksen keskiössä on tietovirtojen hallinta. Tuotamme integraatiopalveluita konsernillemme sekä usealle pohjoissuomalaiselle toimijalle.

TEHTÄVÄNÄSI on luoda, hallita ja kehittää tietojärjestelmien välisiä integraatioita. Toimit osana ICT-tiimiä, aktiivisessa yhteistyössä liiketoimintojemme, järjestelmäkumppaniemme sekä muiden sidosryhmien kanssa.

EDELLYTÄMME, että Sinulla on soveltuva korkeakoulutus sekä kokemusta ja näkemystä teknolo­gisten rajapintojen mahdollisuuksista sekä kumppaniverkostossa toimimisesta.

Vuorovaikutus- ja yhteistyötaitosi ovat vahvat. Sinulla on valmius ja halu työskennellä projekteis­sa kaikissa työvaiheissa. Olet aktiivinen, toimeen tarttuva ja pystyt viemään asioita eteenpäin monitoimittajaympäristöissä. Sinulla on joustavuutta ja paineensietokykyä työn ollessa syklistä ja aikataulutettua.

TARJOAMME Sinulle mahdollisuuden kehittyä haastavassa ICT-ympäristössä sekä mielenkiin­toisia ja vastuullisia työtehtäviä ammattitaitoisessa työyhteisössä.

Lisätietoja antaa liiketoimintajohtaja Hannu Vaara puh. 040 352 5761.

 

 

Napapiirin Energia ja Vesi Oy on sähkön- ja kaukolämmön tuotantoon sekä siirtoon, vesihuoltoon, kuituverkkoliiketoimintaan ja infrapalveluihin erikoistunut konserni, jonka toimialue kattaa koko Rovaniemen. Yhtiön liikevaihto on noin 80 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 220 henkilöä. Rovaniemen kaupungin omistaman konsernin tytäryhtiöitä ovat sähkönsiirtoyhtiö Rovaniemen Verkko Oy, laajakaistatoimintaa harjoittava Napapiirin Kuituverkot Oy, vesihuollosta vastaava Napapiirin Vesi Oy, infran rakentamis- ja kunnossapitopalveluita tuottava Napapiirin Infra Oy, polttoaineen tuotanto- ja hankintayhtiö Ranuan Bioenergia Oy, Kolarin Lämpö Oy ja Savukosken Lämpö Oy.

 

 

 

 

 

Hakuaika alkaa: 07.09.2017 08:00 Hakuaika päättyy: 01.10.2017 23:59