Projektipäällikkö taloudenohjauksen järjestelmäprojektiin

Haemme taloushallintoon määrätietoista, aktiivista ja innovatiivista

  

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

  

ETSIMME PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ Neve-konsernin taloudenohjausjärjestelmän käyttöönottoprojektiin.

Projektin tavoitteena on järjestelmä, joka tukee talouden prosessien tehostamista sekä mah­dollistaa talouden suunnittelun ja seurannan yhtiön strategian mukaisesti. Vastuullasi on projektin läpivienti ja toimittajaohjaus koko projektin ajan projektisuunnitelmasta projektin hyötyjen ja on­nistumisten analysointiin saakka.

SINULLA ON kokemusta IT-projektien parista, osaat pitää langat käsissä ja etsit uusia mielenkiin­toisia haasteita. Toivomme sinulta ammattimaista projektiosaamista ja kokemusta projektinjohta­misesta sekä taloudenohjausjärjestelmien ja järjestelmähankkeiden tuntemusta.

Toimit projektisuunnitelman mukaisesti, tavoitteellisesti ja kustannustehokkaasti. Varmistat resurssien riittävyyden ja aikataulussa pysymisen. Olet yhteistyökykyinen ja sinulla on hyvät viestintä-, vuorovaikutus-, ja organisointitaidot niin oman organisaation sisällä kuin sidosryhmien kanssa.

Sinulla on vähintään perustason ymmärrys teknisistä ratkaisuista ja kyky hahmottaa laajoja kokonaisuuksia.

TARJOAMME Sinulle  mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän osaavien ammattilaisten jou­kossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Liisa Majava puh. 040 564 3806.

 

 

Napapiirin Energia ja Vesi Oy on sähkön- ja kaukolämmön tuotantoon sekä siirtoon, vesihuoltoon, kuituverkkoliiketoimintaan ja infrapalveluihin erikoistunut konserni, jonka toimialue kattaa koko Rovaniemen. Yhtiön liikevaihto on noin 80 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 220 henkilöä. Rovaniemen kaupungin omistaman konsernin tytäryhtiöitä ovat sähkönsiirtoyhtiö Rovaniemen Verkko Oy, laajakaistatoimintaa harjoittava Napapiirin Kuituverkot Oy, vesihuollosta vastaava Napapiirin Vesi Oy, infran rakentamis- ja kunnossapitopalveluita tuottava Napapiirin Infra Oy, polttoaineen tuotanto- ja hankintayhtiö Ranuan Bioenergia Oy, Kolarin Lämpö Oy ja Savukosken Lämpö Oy.

 

Hakuaika alkaa: 07.09.2017 08:00 Hakuaika päättyy: 01.10.2017 23:59